Η MΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ “DANCING WITH THE STARS”:ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Η Τζώρτζια Γεωργίου, αναδείχτηκε χθες- μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα-στο μεγάλο show χορού του Star, “Dancing With The Stars”.

Ύστερα από την χορευτική προσπάθειά της, μέσα σε 14 εβδομάδες, κατάφερε να κατακτήσει όλες τις χορευτικές τεχνικές και πόζες που απαιτούνται, ώστε να έχει κάποιος σε έναν διαγωνισμό χορού και μπόρεσε να τις αναδείξει, κερδίζοντας τόσο τον θαυμασμό της κριτικής επιτροπής, όσο και την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Λάμπρο Φισφή, υποδέχτηκαν τα τέσσερα ζευγάρια, που θα διαγωνίζονταν την χθεσινή ημέρα του τελικού: Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον παρτενε΄ρ της και δάσκαλό της, Αλέξανδρο Μπαχάριεφ, Βασιλική Μιλλούση, Dominik Stars και Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι τέσσερις κριτές, που συμμετείχαν και διόρθωναν τα λάθη, αλλά και αναδείκνυαν τα χορευτικά ταλέντα μέσα στο show ήταν: Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλάς.

Παράλληλα στο λαμπερό show, την χθεσινή λαμπερή ημέρα του τελικού, είχαν την δυνατότητα να εμφανιστούν και οι παλιότεροι celebrity συμμετέχοντες, μαζί με τους χορευτές τους.

Το κερασάκι στην τούρτα, η απαστράπτουσα εμφάνιση του πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή και παραγωγού, Νίκου Κοκλώνη, όπου μαζί με την λαμπερή τραγουδίστρια Μπέσυ Αργυράκη, ερμήνευσαν ένα πασίγνωστο παλιό τραγούδι της, ακαπέλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο