ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-(ΜΕΡΟΣ Β’)

ΖΥΓΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡα)

Ο νέος μήνας ξεκινά με κάποια μικροεμποδιάκια, ωστόσο δεν θα πρέπει να καταβάλλουν. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και διαμάχες με τρίτα πρόσωπα. Άρης και Δίας, θα βοηθήσουν να κάνετε δυναμικές εκκινήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Άρης και Αφροδίτη από την άλλη, σας προκαλούν και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις, κάτι που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας, επανέρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ)

Ο μήνας ξεκινά ευχάριστα, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου, αφού ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή φορά και έτσι οι καταστάσεις κυλούν σε γρηγορότερους ρυθμούς. Πολλοί θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας. Ο Άρης ωστόσο, θα σας βοηθήσει να αναδείξτε τα ηγετικά σας ταλέντα. Είστε αυτόνομοι και αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η οικογενειακές υποθέσεις, σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο, ωστόσο μετά τις 12, θα ηρεμίσετε από διάφορες καταστάσεις που ταλάνιζαν το σκεπτικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ)

Ο μήνας ξεκινά αρκετά καλά, για τους περισσότερους, αφού η επιστροφή του Ερμή στην ορθή του πορεία, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό-παλιό σας ζήτημα και να το καταφέρετε να το φέρετε εις πέρας. Τώρα είναι η ώρα, να λύσετε πολλά από τα ζητήματά σας. Στα μέσα περίπου του μήνα, ένα επαγγελματικό θέμα, θα σας ανακουφίσει ευχάριστα. Τα οικονομικά σας ζητήματα ωστόσο, σας αγχώνουν το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά αν χρειαστεί να ζητήσετε την συμπαράσταση από ένα οικείο σας πρόσωπο, δεν θα σας την αρνηθεί. Άρης και Αφροδίτη,  στα μέσα του μήνα σας βοηθούν να ηρεμίσετε από κάποιο θέμα που σας πίεζες το πρόσφατο παρελθόν. Προσοχή στα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Ο μήνας ξεκινά ιδανικά, για… οικονομικές κατακτήσεις. Άρης και Δίας, σας τονώνει την ερωτική σας λίμπιντο. Ζήστε την εμπειρία και αφεθείτε στα βέλη του έρωτα. Άρης-Ουρανός και Ποσειδώνας, σας αναμιγνύουν σε διαμάχες, απρόοπτα, αλλαγές και γενικά θα σας έχουν σε μια εγρήγορση. Αυτό το διάστημα κατακλύζεστε από νεύρα, ωστόσο ο ερωτισμός σας είναι τόσο μεγάλος, που εξισορροπεί τις καταστάσεις. Τέλος του μήνα, ένας ρομαντικός έρωτας, έρχεται να σας πάρει το μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΑ)

Ο μήνας ξεκινά κάπως διστακτικά, αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω, μέχρι τα μέσα του μήνα, θα φρενάρει κάπως τις καταστάσεις. Ηρεμίστε και μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Στα μέσα του μήνα ωστόσο, τα πράγματα καλυτερεύουν αρκετά, αφού ο Ερμής αποκαθιστά…τα περισσότερα που σας απασχολούν. Μετά τις 20 του μήνα, τα επαγγελματικά σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα. Τώρα εκφράζεστε με κάθε τρόπο, προς πάσα κατεύθυνση και αυτό σας αναπτερώνει το ηθικό. Δίας και Ουρανός, σας βοηθούν να απελευθερωθείτε από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε, σε δημιουργία παράνομων σχέσεων και σε μικροκρυολογήματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

(ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ)

Ο μήνας ξεκινά αρκετά ερωτικά για τους περισσότερους από εσάς. Τώρα αισθάνεστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα. Η κοινωνικότητά σας αυτό το διάστημα, βρίσκεται στα ύψη. Η επαφή σας με πολύ κόσμο, σας αναπτερώνει την χαμένη σας αισιοδοξία. Η υγεία σας ωστόσο είναι ένας τομέας, που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως. Ο Ήλιος από την άλλη, από τις 20 και έπειτα, σας υπενθυμίζει τις… ευαισθησίες σας, σε νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας. Αφροδίτη και Άρης, προς το τέλος του μήνα, σας φέρνουν σε επαφή με ένα άτομο, με….. αρκετή διαφορά ηλικίας. Προσέξτε μήπως κρύβετε κάτι ερωτικό!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο