ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ 36ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΝΟΥ ΟΠΑΔΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Δύο έτη και τέσσερις μήνες, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον 36χρονο υπεύθυνο συνδέσμου οπαδών, στο πλαίσιο ερευνών των αρχών, σε συνολικά 13λεσχών, σε όλη την Θεσσαλονίκη,αλλά και με αφορμή την άδικη δολοφονία του 19Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο 36χρονος μάλιστα συνελήφθη από τις αρχές την περασμένη Πέμπτη και ύστερα από την απολογία του στο ακροατήριο, κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά, με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής αντικειμένων, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν, λέγοντας πως τα αντικείμενα τα οποία εντόπισαν οι αρχές-λοστοί, ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα, αλλά και οικοδομικα΄ υλικά-πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για οικοδομικές εργασίες και ότι παρέμειναν εκεί για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση, καλλωπισμού του χώρου.

Ωστόσο από την πλευρά του ο εισαγγελέας έκανε λόγο για “αστείους” χαρακτηρισμούς και ότι πρόκειται για επικίνδυνα ευρήματα.

Παράλληλα στον 36χρονο επιβλήθηκε και ανάλογη χρηματική ποινή, με παράλληλα απαγόρευση-εντός 2 ετών-της παρακολούθησης από κοντά, των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων της ομάδας, με συγχρόνως τακτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, της περιοχής του.

Στο πλαίσιο των συλλήψεων-εντός της επόμενης εβδομάδας-πρόκειται να απολογηθεί στο ακροατήριο, ένας 43χρονος, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες λειτουργίας λέσχης φιλάθλων, χωρίς την απαραίτητη κατοχή άδειας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο