Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ,ΣΤΑ SOCIAL

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Γεωργία Μπίκα, στην πρώτη την ανα΄ρτηση στο Instragram, λίγο διάστημα από τον ομαδικό βιασμό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός μάλιστα σύμβουλος Δ.Γαλεντέρης, σημείωσε πως στο αίμα της Γεωργίας υπήρξε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, παρόλο την μικρή ποσότητα, που βιάστηκαν κάποιοι να περιγράψουν.

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά.

Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο