Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΩΝ “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πέντε χρόνια φυλάκιση, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000ευρώ, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση ανά μήνα,στο αστυνομικό τμη΄μα της περιοχής του, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης,στον πρώην συμπαρουσιαστή των “Ράδιο Αρβύλα”, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι κατηγορίες προέκυψαν ύστερα από καταγγελίες των πρώην συντρόφων του, για αναρτήσεις των προσωπικών τους στιγμών,σε πορνογραφικό site του διαδικτύου.

Η δίκη ξεκίνησε με την απουσία του να γίνεται αισθητή στην δικαστική αίθουσα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, ωστόσο η συζήτηση εντός, πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Από την άλλη η πρόταση της πρώην συντρόφου του, ώστε να παραπεμφθεί ο πρώην συμπαρουσιαστής στο Κακουργιοδικείο, απερρίφθη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μίλησε περί “δικαίωσης των ισχυρισμών του Στάθη Παναγιωτόπουλου”:

Καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση με τριετή αναστολή υπό τον όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την επιτήρηση από κοινωνικό λειτουργό. Ο ισχυρισμός για τη συμπεριφορά του, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μία ιδιαιτέρως αποκλίνουσα συμπεριφορά, δεν απέβλεπε στη βλάβη του προσώπου της μηνύτριας. Αυτό προκύπτει και από το κατηγορητήριο γιατί φωτογραφίες δεν έδειχναν πρόσωπο, αλλά και από την επεξεργασία στην οποία είχε υποβάλλει τα συγκεκριμένα βίντεο, όπου το πρόσωπό της μηνύτριας είναι εντελώς απροσδιόριστο και σχεδόν δεν φαίνεται πουθενά”, τόνισε ο κος Δακούρας.

Από την άλλη, η συνήγορος της Καταγγέλλουσας, εξέφρασε την ικανοποίησή της,ως προς την ανώτατη ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί, στον Στάθη Παναγιωτόπουλου, από το δικαστήριο, αν και εμφανίστηκε δυσαρεστημένη επειδή δεν έγινε δεκτός ο ισχυρισμός τους, να παραπεμφθεί η υπόθεση το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο