Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την δική του μίνι-προσωπική συνέντευξη, παραχώρησε ο 20χρονος Αλβανός που συμμετείχε στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη,στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή T-Live,με τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπαναστασούλη, λίγο πριν παραδοθεί στις Αλβανικές Αρχές.

«Είδα στις ειδήσεις για το συμβάν και φοβήθηκα. Έφευγε ο πατέρας και η γιαγιά μου για την Αλβανία και πήγα και εγώ μαζί τους. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση. Μόνος μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα. Δεν είπα τίποτα στον πατέρα μου. Τους είπα τι συνέβη όταν ήμουν στην Αλβανία»,τόνισε ο 20χρονος,που δείχνε να εμφανίζεται μετανιωμένος και να ζητά-από τους γονείς του Άλκη-την δική του συγνώμη.

«Είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω μάθει για το ένταλμα και ξέρω ότι κάποιοι έχουν προφυλακιστεί. Για το ρόλο μου στο περιστατικό θα τον πω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα».

«Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι και θέλω να τους πω συλλυπητήρια. Έχω μετανιώσει ναι. Δεν θα πήγαινα ξανά στο γήπεδο γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα. Έχω φέρει τους δικούς μου σε δύσκολη θέση και θέλω να σταθούν δυνατοί».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο