ΚΡΗΤΗ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 11ΧΡΟΝΗΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ 58ΧΡΟΝΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε ο εισαγγελέας στον 58χρονο θείο της 11χρονης, από το Λασίθι Κρήτης, που βιάστηκε επανειλημμένα από τον ίδιο,από τα αθώα κιόλας παιδικά της χρόνια.

Η αποκάλυψη αυτή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν το κοριτσάκι αποφάσισε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωνε-εδώ και χρόνια-από το βιαστή θείο της, στην γυμνάστριά της, η οποία κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την καρδιά της και να εκφράσει όλα όσα της έχουν συμβεί.

Η 11χρονη έμεινε μόνη της,αφού για κακή της τύχη είχε χάσει τον πατέρας της, ενώ η μητέρας της ήταν εθισμένη στις ναρκωτικές ουσίες.Προκειμένου να μην είναι μόνη η 11χρονη, αποφασίστηκε να δοθεί στην οικογένεια του θείου της, του αφελφού του πατέρας της. Εκείνος διέμενε με την οικογένειά του, με την γυναίακ του κια τα παιδιά του, ωστόσο όταν η γυναίκα του αποφάσισε να τον χωρίσει ακι αν αφη΄σει τα παιδιά της στην επιμέλεια του συζύγου της, ο ίδιος άρχισε να παρουσιάζει έναν άλλο εαυτό. Ποτά και άγρια συμπεριφορά, η οποία εκδηλωνόνταν στο κορμάκι της 11χρονης.

Τα γεγονότα διαδραματίζονταν σε ένα κατάλυμα του Λασιθίου. Κοντά τους διέμενε και η υπερήλικη γιαγιά, η οποία όμως δεν είχε την δυνατότητα να προσφέρει τις “υπηρεσίες” της, ως προς το μεγάλωμα του παιδιού.

Ο 58χρονος θείος, πη΄ρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο