ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ:ΑΡΠΑΓΗ 26ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τον δικό της εφιάλτη έζησε μια 26χρονη κοπέλα από την Καρδίτσα, όταν ξαφνικά έγινε η αρπαγή της με Ι.Χ.-στις 3:30 τα ξημερώματα-από τον δρόμο,την βασάνισαν και την τράβηξαν ροζ βίντεο, απειλώντας την ότι θα διαρρεύσει στα social.

Η κοπέλα όπως φαίνεται διατηρούσε κάποια σχέση με τον γαμπρό, του ενός εκ των τριών δραστών που συμμετείχαν στην υπόθεση αρπαγής.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην περιοχή Μαυρίκα επί της οδού Λάππα, όταν την πλησίασαν-την ώρα του περιπάτου-τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της-ήταν και ένας 43χρονος.

Εν συνεχεία αφού την έβαλαν με΄σα στο όχημά τους με την βία, την ξυλοκόπησαν και αφού την ξεγύμνωσαν, την επέβαλαν σε άσεμνες πράξεις, υπό την λήψη πορνογραφικού υλικού-μέσω βίντεο-και την εκβίασαν ότι θα διαρρεύσει, αν δεν διακόψει τις σχέσεις της, με τον γαμπρό του ενός,εκ των δραστών της αρπαγής.

Έπειτα “πέταξαν” στην κυριολεξία την 26χρονη στον δρόμο και με όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει, πήγε στην οικία της, αποκαλύπτοντας στην μητέρα της, τα όσα βασανιστήρια είχε υποστεί.

Η κοπέλα πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Καρδίτσας και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο