ΧΑΝΙΑ:”ΜΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ”,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το ένα του μάτι έχασε ένας 47χρονος από τα Χανιά της Κρήτης, όταν στο καφενείο της γειτονιάς του, αρνήθηκε κέρασμα από συντοπίτη του και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ, όπου δέχτηκε την επίθεση ενός 24χρονου και ακολούθησε η επέμβαση των γύρων του, προκειμένου να σωθεί η κατάσταση, ωστόσο ο τραυματισμός του είχε ήδη γίνει.Το χτύπημα που δέχτηκε 47χρονος ήταν και το μοιραίο,αφού ο 24χρονος δράστης κατάφερε να τυφλώσει το μάτι του 47χρονου, κόβοντας το οπτικό νεύρο του.

Ο 47χρονος αφού μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, του έγιναν 50ράματα, προκειμένου όπως δήλωσε “να μην μπει κάποιο μόσχευμα στο μάτι”.

«Σταματήσανε αυτοί γιατί θεώρησαν ότι γινότανε φασαρία. Με κοίταξε ένας από αυτούς και μου λέει: “Γιατί με κοιτάς έτσι;”. Εγώ είπα λοιπόν στον φίλο μου: “Πάμε να φύγουμε”. Κατάλαβα ότι υπήρχε πρόθεση για φασαρία και όταν ξεκινήσαμε να φύγουμε γύρισα εγώ και μου έκανε επίθεση από πίσω μέσα στα μάτια μου και στα δύο. Το ένα με το χέρι μου το έβγαλα, το άλλο με είχε πληγώσει ήδη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 47χρονος,στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News του Mega.

Το 47χρονο θυ΄μα, αναμένει την δικαίωσή του,για την άδικη επίθεση που δέχτηκε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο