ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου,ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Εβγκένι Γενίν.

Σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά, πρόκειται για διαπραγματεύσεις “χωρίς προϋποθέσεις”, οι οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν πλησίον του ποταμού Πρίπιατ, των συνόρων Ουκρανίας και Λευκορωσίας.

“Μέχρι να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχη. Αυτός ο πόλεμος είναι ο πόλεμος του λαού. Δεν θα υποκύψουμε, δεν θα δώσουμε ούτε μέτρο από το έδαφός μας”.

“Προσεγγίζουμε τις διαπραγματεύσεις με πολύ απλό τρόπο. Πάμε να ακούσουμε τι έχει να πει η Ρωσία και τι πιστεύουμε εμείς για αυτά. Αν η Ρωσία με εντολή Πούτιν χρησιμοποιήσει πυρηνικά κατά της Ουκρανία θα είναι καταστροφή για τον κόσμο”.

“Η απόφαση Πούτιν να θέσει σε συναγερμό τις δυνάμεις για τα πυρηνικά, ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση για τις συνομιλίες των δύο πλευρών. Νομίζει ότι έτσι θα πιέσει, αλλά δεν θα υποκύψουμε”,τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.

“Μπορούμε να κάνουμε διαπραγματεύσεις χωρίς τελεσίγραφα, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς απαιτήσεις. Εκτιμούμε την υποστήριξη από τους φίλους μας από όλον τον πλανήτη, όμως εμείς πολεμάμε, οι δικοί μας άνθρωποι πεθαίνουν, τα δικά μας σπίτια καταστρέφονται”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο