ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022-(ΜΕΡΟΣ Α΄)

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τον τομέα των επαγγελματικο-οικονομικών σας, να σας αγχώνει λιγάκι παραπάνω. Ωστόσο μην το βάζετε κάτω ακόμη και στα δύσκολα, που ίσως να προκύψουν σε αυτούς τους τομείς. Μετά τις 6,η κοινωνικότητά σας επανέρχεται δυναμικά. Άτομα του στενού περίγυρού σας, σας βοηθούν και σας στηρίζουν. Ο Άρης από τον Υδροχόο, σας γεμίζει με ενέργεια. Πιθανόν να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Το παρασκήνιο ωστόσο δεν θα λείπει, αφού ο Ερμής στους Ιχθύες, τροφοδοτεί κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά μη ανοίγετε τα χαρτιά σας, σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Προς το τέλος του μήνα, προσέξτε κάθε είδους ατυχήματα και κάθε είδους εντάσεις, προκειμένου να μην οδηγηθείτε στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά γεμάτος ευκαιρίες, τις οποίες καλείστε να αδράξετε. Οι κοντινοί σας άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Τώρα θα μπορούσαν κάποιες διενέξεις-που είχαν προκύψει κατά το τελευταίο διάστημα-να καταλαγιάσουν. Αυτή την περίοδο ο Άρης σας κάνει αρκετά επαναστατικούς, γεγονός που σας προβληματίζει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτω από την επίδραση της Αφροδίτης στον αισθηματικό σας τομέα, έρχεστε σε επαφή με ένα διαφορετικό πρόσωπο από εσάς, που ίσως να μην  πιστεύατε ποτέ να μιλούσατε με το συγκεκριμένο άτομο. Προσοχή στους δεσμευμένους, για το μπλέξιμο παράνομων σχέσεων. Από τις 19-22,επικρατεί ένα εκρηκτικό κλίμα στις μεταξύ σας σχέσεις, γι’ αυτό προσέξτε τα πράγματα να μην οδηγηθούν στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές προοπτικές στον επαγγελματικό σας κυρίως τομέα. Η δράση και ο έρωτας καλά θα κρατούν από τις 6 του μήνα και έπειτα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, που πρόκειται να σας παρουσιαστούν. Τώρα μπορείτε με το σεξαπίλ που σας διακρίνει, να γοητεύσετε τους πάντες. Ένα πρόσωπο από μακρινή απόσταση, κάτι έχει να σας πει, γι’ αυτό δώστε την απαραίτητη προσοχή. Ταξίδια και νέοι έρωτες, βρίσκονται στο προσκήνιο. Μην αγχώνεστε, αφού η επαγγελματική σας ανέλιξη, οδεύει σε καλό σημείο. Ο επικοινωνιακός σας χώρος, βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί διάφοροι τριγμοί. Μεταξύ 19-22,προσέξτε τις απρόοπτες καταστάσεις και φυλαχτείτε από μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές φιλοδοξίες, αφού η Νέα Σελήνη βοηθά να κερδίσετε το χαμένο έδαφος σε ταξίδια και σημαντικούς για εσάς στόχους. Άρης-Αφροδίτη και Πλούτωνας, μπερδεύει τις καταστάσεις, αφού δημιουργούνται σκοτεινά σημεία, κυρίως στον προσωπικό τομέα των δεσμευμένων. Πολλοί θα νοιώσετε ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας χειραγωγεί, ωστόσο από την άλλοι δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση, καθώς δεν θα είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο, αφού θα έχει για εσάς αργότερα, κάποιο σημαντικό κόστος. Η στήριξη ωστόσο του Δία, είναι ένα σημαντικό βοήθημα στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και δεν σας χάσετε. Σπουδές και ταξίδια, είναι οι τομείς που θα παρουσιάσουν την μεγαλύτερη επιτυχία. Η Αφροδίτη και ο Άρης, σας κάνουν να κερδίσετε έναν οικονομικό σας στόχο. Τώρα είναι η ώρα για έσοδα! Μεταξύ ωστόσο 19 και 22 του μήνα, προσέξτε τις σχέσεις, με κοντινούς κυρίως ανθρώπους. Αποφύγετε περισσότερο τις εντάσεις μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά δυναμικά για τους περισσότερους από εσάς, αφού Αφροδίτη και Άρης, σας δυναμιτίζουν με έντονα συναισθήματα για το άλλο σας μισό και την τάση σας για συντροφικότητα. Προσέξτε όμως μην σας δημιουργήσει κάποια απογοήτευση, καθώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα η σταθερότητα που αναζητάτε, γι’ αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Το τελευταίο διάστημα, εξαρτάστε από κάποιο πρόσωπο που έχει κάποιο λόγο πάνω σε εσάς. Αυτό μπορεί να αφορά είτε το συναισθηματικό σας κομμάτι, είτε το επαγγελματικό και αυτό σας αγχώνει υπερβολικά. Μεταξύ 19 και 22,προσέξτε τις μεταξύ σας διαμάχες, ώστε να μην διαρραγούν κάποιες σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας. Ο Δίας από την άλλη, σας βοηθά να ανακάμψετε στον οικονομικό σας τομέα. Προσοχή στις αγοραπωλησίες, ώστε να αποφύγετε τις ανατροπές του Ουρανού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά πολύ ευνοϊκά αφού ο Δίας και Ουρανός σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη, σας δημιουργούν μοναδικές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια πρόταση τόσο επαγγελματικής φύσεως, ή ακόμη και γάμου, βρίσκεται στα σκαριά. Τώρα είναι η ώρα για κατάλληλες-σωστές αποφάσεις, χωρίς την παρορμητικότητα όμως που σας βγάζει ο Ουρανός. Άρης και Αφροδίτη, βάλθηκαν μετά τις 6 του μήνα, να σας φέρουν κοντά  σε ένα πρόσωπο, που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, Αυτό ίσως βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και δεν το έχετε καταλάβει ακόμη. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε, μεταξύ 19 και 22 του μήνα,αφού ένα ζήτημα υγείας ή εργασίας, αναμένεται να σας προβληματίσει. Αφροδίτη ωστόσο και Κρόνος, θα αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα και θα οργανώσει πολλά ζητήματα της καθημερινότητά σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο