ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022-(ΜΕΡΟΣ Β΄)

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά ευχάριστα, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού, καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη, από τον φιλικό σας Υδροχόο, δίνει μια νότα αισιοδοξίας. Τώρα-παρά την ταλαιπωρία του παρελθόντος-ξεκινά να ανθίζει ο ερωτικός σας τομέας. Τώρα είναι η ώρα, να βρείτε το άλλο σας μισό. Είναι η ώρα για να σχεδιάσετε την απόκτηση ενός απογόνου. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο ο εργασιακός σας τομέας. Τώρα με την βοήθεια του Δία, θα σας επιτραπεί να βρείτε αυτό που ψάχνατε εδώ και καιρό και να αισιοδοξείτε περισσότερο για το μέλλον σας. Προς το τέλος του μήνα, σας βρίσκει με λίγο άγχος, ωστόσο θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά αισιόδοξα, για τους γεννημένους κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο. Ο επαγγελματικός τομέας προοδεύει και αυτό σας γεμίζει με χαρά. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν και οι απρόοπτες καταστάσεις, ωστόσο μπορεί όμως να αποβούν και προς όφελός σας. Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας, δυσκολεύει-κατά πολύ- την καθημερινότητά σας, για τους γεννημένους κυρίως το τρίτο δεκαήμερο. Διαφωνίες και επιθετικότητα, θα πρέπει να μετριαστούν. Ο ενδοοικογενειακός σας χώρος βάλλεται, γι’ αυτό μην αφήσετε τις καταστάσεις να παρεκτραπούν. Προσπαθήστε παράλληλα να μην χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Από τα μέσα ωστόσο του μήνα και ιδιαιτέρως προς το τέλος του, θα δεχτείτε την θετική επίδραση του Δία-Ποσειδώνα, προσφέροντάς σας ερωτικές απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με κάποιες δυσκολίες στο προσκήνιο, περί οικονομικών ζητημάτων και οικογενειακών καταστάσεων. Η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο, προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, διανθισμένα από ταξίδια, μοναδικές συναντήσεις και ευχάριστες γνωριμίες. Τώρα είναι η ώρα, να γνωρίσετε το πρόσωπο της ζωής σας. Οι Τοξότες ωστόσο του Νοεμβρίου, έχετε χάσει την διάθεσή σας και αυτό είναι συνεχόμενο. Ασχολείστε  με πολλά ζητήματα το τελευταίο διάστημα, όπου σας δημιουργεί ένα άγχος αδικαιολόγητο. Μερικοί δε, έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις και μετά να γειώνεστε απότομα. Οι γεννημένοι ωστόσο το τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε να δείτε τα πράγματα να εξελίσσονται πιο οργανωμένα και συνειδητοποιημένα. Με την Πανσέληνο στις 18, σκέφτεστε καλύτερα τον τομέα της υγείας σας, καθώς και μια επαγγελματική πρόταση που έχει πέσει ήδη στο τραπέζι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά ερωτικά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Αφροδίτη, Άρης και Πλούτωνας, σας τονώνουν όσο κι αν δεν το περιμένετε. Ιδιαίτερη προσοχή… μην εμπλακείτε σε παράνομες σχέσεις! Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε μια απίστευτη τύχη, που θα σας εκπλήξει. Τώρα θα κάνετε την γνωριμία η οποία θα σας απογειώσει. Άρης και Αφροδίτη από τις 6 και έπειτα, θα δώσει άλλον αέρα στον οικονομικό σας τομέα. Τώρα σκεφτείτε τις επενδύσεις που θα κάνετε. Προσοχή στα απρόοπτα. Η Πανσέληνος ωστόσο, σας κάνει πιο αισιόδοξους, προσφέροντάς σας γνωριμίες και πολλές ταξιδιωτικές αναζητήσεις. Ο Δίας από τους Ιχθύς απ’ την άλλη, θα σας δώσεις πολλές ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσετε καταλλήλως, την δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα είναι ώρα, για κάποιες σημαντικές επενδύσεις στην ζωή σας. Δίας και Ποσειδώνας, θα δώσει νέα πνοή στα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολλά ερωτικά μποφόρ στο πρόγραμμά σας, καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας, σας παρακινούν για κάτι τέτοιο, δυναμιτίζοντας τις καταστάσεις. Τώρα καταφθάνει ο κεραυνοβόλος έρωτας, που θα δώσει φτερά στα όνειρά σας. Προσοχή όμως από την επιρροή του Άρη, μην δημιουργούν κάποιες προστριβές και διαλυθούν σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας, πριν καν τις ζήσετε στο έπακρον. Από τις 17 και έπειτα, θα πρέπει να δείξετε μια αυτοσυγκράτηση και μια ψυχραιμία, καθώς Αφροδίτη, Άρης και Ουρανός, πάνε να σας «χαλάσουν» το ευχάριστο κλίμα που προέκυψε. Ο Δίας ωστόσο από τους Ιχθύες, θα σας προσφέρει μια απρόσμενη οικονομική ανάσα, που επιζητούσατε εδώ και αρκετό καιρό. Ο Άρης από την άλλη, σας γεμίζει με δυναμισμό και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, είστε πλέον αρκετά ώριμοι και προσγειωμένοι στις καταστάσεις που βιώνετε, καθώς το πέρασμα το Κρόνου, δεν σας αφήνει περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Προς το τέλος του μήνα, Αφροδίτη και Κρόνος, είτε να σας χαρίσει μια σταθερή σχέση, είτε μια διάλυση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά κάτω από την επίδραση του Δία και του Ποσειδώνα, χαρίζοντάς σας-οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο-αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς, αρκεί να είστε σε εγρήγορση, να τις αδράξετε στον σωστό χρόνο. Όσοι ασχολείστε με τον καλλιτεχνικό σας χώρο, θα βιώσετε την απόλυτη έμπνευση και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Από τις 10 του μήνα και έπειτα, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας, θα σας προτρέψει σε ρομαντικά ταξίδια με το άλλο σας μισό. Συμβόλαια και επικερδείς συμφωνίες, βρίσκονται στο προσκήνιο. Αφροδίτη και Άρης στον Υδροχόο, δημιουργούν περίεργες καταστάσεις, στον ερωτικό κυρίως τομέα. Προσοχή όμως στις παράνομες σχέσεις, μήπως αποκαλυφθούν και εκεί δημιουργηθούν απρόβλεπτες καταστάσεις. Αφροδίτη και Κρόνος από τον Υδροχόο, θα σας κάνει να στεναχωρηθείτε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο,ωστόσο αργότερα θα φτιάξουν οι καταστάσεις .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο