ΤΟ… “THESSALONIKI STREET FOOD FESTIVAL” ΤΗΣ ΔΕΘ-Η ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!

Από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή,13 έως15 Μαϊου, αλλά και 20 έως 22 Μαϊου 2022, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ-TIF HELEXPO, έρχεται να υποδεχτεί το “Thessaloniki Street Food Festival” ένα φανταστικό γευστικό πάρκο,που θα περιβάλλεται από νοστιμιές διαφόρων χωρών του πλανήτη.

Το γευστικό event έρχεται να μας συναρπάσει για 5η συνεχόμενη χρονιά.Συνταγές κλασικές αλλά και σπάνιες, θα δώσουν μια άλλη νότα γευσιγνωσίας, στους λάτρεις των υπέροχων-μοναδικών φαγητών, από διάφορα μέρη του κόσμου, τονίζοντας την γευστική κουλτούρα και ποικιλία των γεύσεων.

Περισσότερα από 35 Street Food booths γωνιές, εντυπωσιακά FoodTrucks, με παράλληλα 2 music stages και 6 rest areas στον χώρο, θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες-γευσιγνώστες του καλού φαγητού.

Οι χώροι διεξαγωγής του γευστικού φεστιβάλ, πρόκειται να λειτουργήσουν με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα,λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν.

Επιπλέον θα υπάρξει πλήρες μουσικό πρόγραμμα, με τρανταχτά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπου πρόκειται να ανακοινωθούν προσεχώς,στα social του φεστιβάλ.

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Τις Παρασκευές: ( 6 το απόγευμα, έως 12 το βράδυ).

Τα Σαββατοκύριακα: Ώρα λειτουργίας (12 το μεσημέρι, έως 12 το βράδυ).

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

ETickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:

http://www.viva.gr/tickets/festival/thessaloniki-street-food-festival-2022/

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 3€

Τριήμερο Εισιτήριο: 7€

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο