ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪΟΥ 2022-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Νωρίτερα λόγω του Πάσχα, πρόκειται να δοθούν οι συντάξεις όλων των ταμείων των ασφαλισμένων της χώρας, μιας και ξεκινά πλέον-επίσημα-η καταβολή τους, από την Μ.Τρίτη 19 Απριλίου 2022.

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ:

  • -Στις 19 Απριλίου 2022, Μεγάλη Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • -Στις 20 Απριλίου 2022, Μεγάλη Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • -Στις 21 Απριλίου 2022,Μεγάλη Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Οι επίσημες ημερομηνίες είναι οι παραπάνω, ωστόσο οι συνταξιούχοι που πληρώνονται στις 19 Απριλίου, ημέρα Μεγάλη Τρίτη, θα δουν ωστόσο τα χρήματα στο ΑΤΜ νωρίτερα, λόγω του Πάσχα των Καθολικών. Έτσι θα μπορούν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους,από τις 14 Απριλίου. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο