ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ:14ΧΡΟΝΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την τελευταία της πνοή άφησε-στην άσφαλτο-μια 14χρονη από την Ημαθία, όταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας,το όχημα που οδηγούσε ο πατέρας της,συγκρούστηκε άσχημα με διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός 67χρονος πατέρας της άτυχης 14χρονης,βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από την σφοδρή σύγκρουση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βέροιας.

Στο τροχαίο εντοπίστηκε και ένας άλλος επιπλέον τραυματίας,αφού υπήρξε καραμπόλα τριών οχημάτων.

Σημειώνεται ότι η 14χρονη μαζί με τον πατέρα της, πήγαιναν να πάρουν τον αδερφό της, ο οποίος έβγαινε με άδεια από τον στρατό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ:

Σήμερα και ώρα 13.20 περίπου, στο 261ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 59χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, το οποίο στη συνέχεια συγκρούσθηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και λεωφορείο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 14χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Επίσης τραυματίσθηκαν οι οδηγοί των δύο πρώτων οχημάτων (59χρονος και 67χρονος), οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Βέροιας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο