ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ & ΛΥΚΕΙΑ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Καταλυτικές ημερομηνίες για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών, τόσο των Γενικών Λυκείων, όσο και των Ημερήσιων και Εσπερινών, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω δύο εγκυκλίων.

Συγκεκριμένα, ορίζονται τα εξής:

  • ΛΥΚΕΙΑ:Παρασκευή 20η Μαϊου 2022 =>Ημερομηνία Λήξης των μαθημάτων.Το πρόγραμμα των εξετάσεων, πρόκειται να οριστεί από το Σύλλογο Διδασκόντων.
  • ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:Για την Α’ και Β’ ΤΑΞΗ Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ.,ορίζεται η Δευτέρα 23 Μαϊου 2022, μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:Έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022.
  • ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:Για την Γ’ ΤΑΞΗ Ημερήσιων κια Εσπερινών ΓΕ.Λ.,ορίζεται η Δευτέρα 23 Μαϊου 2022, μέχρι και την Τρίτη 31 Μαϊου 2022.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022.
  • ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ:Ορίζεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.Αφορά τους μαθητές που απουσιάζουν από την εξέταση είτε λόγω ασθενείας ή άλλου αποχρώντος λόγου. Ακόμη αφορά τους μαθητές της Γ’ Τάξης Γενικού Λυκείου, οι οποίοι δεν επιτυγχάνουν τον Γ.Μ.Ο.με την έκδοση αποτελεσμάτων, μετά την εξεταστική του Ιουνίου, που θα πρέπει να διεξαχθεί έως και την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο