Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Απογοητευμένη δήλωσε στο Instagram της η Γεωργία Μπίκα, από την εισαγγελική πρόταση του δικαστηρίου, για την απαλλαγή του 27χρονου,από την κατηγορία του βιασμού της.

Το σκεπτικό της εισαγγελικής πρότασης στηρίχθηκε στο γεγονός, ότι δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να αποδειχθεί ο βιασμός της 24χρονης.

Στην περίπτωση που γίνει δεκτή η άνω πρόταση, τότε η Γεωργία Μπίκα, καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής,σε βάρος του καταγγελλόμενου.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ:

“Έπειτα από μία πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπεια μου δηλώνω την απογοήτευση και την λύπη μου στην μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορεί να καλύψουν την όποια «βρωμιά» της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν την φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο τα έχασα όλα… Υπάρχει όμως κάτι που παλεύω να πάρω πίσω είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω για αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση όμως έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη σας!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο