ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στάση εργασίας από τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι,κήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ,σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Με λόγια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, τα προβλήματα ΔΕΝ αντιμετωπίζονται.
Ανάληψη ευθύνης και ουσιαστικών ενεργειών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλαμβάνει.
Επιτέλους, στην Κυβέρνηση ΔΕΝ αντιλαμβάνονται ότι ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων, δημιουργεί αλυσιδωτές συνέπειες σε μια ολόκληρη πόλη;
Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διαλόγου, δεχθήκαμε κατ’ επανάληψη ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις, αλλά ο εμπαιγμός και η κοροϊδία είναι τα μόνα συναισθήματα που κυριαρχούν στην συνείδηση του συνόλου των εργαζομένων στην συγκοινωνία της πόλης μας.
Έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι διαθέτουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας έναντι του επιβατικού κοινού της πόλης μας, οδηγώντας τα «λίγα» και κακοσυντηρημένα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αλλά και οχήματα που στερούνται βασικών προδιαγραφών ασφαλείας εν μέσω πανδημίας, θρηνώντας παράλληλα την απώλεια αρκετών συναδέλφων μας, συνεχίζουμε να εισπράττουμε την δίκαιη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού για την έλλειψη λεωφορείων και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες, χωρίς ουσιαστικά να φέρουμε εμείς οι εργαζόμενοι την ευθύνη.
Φτάνει όμως. Η οργή και η αγανάκτηση έχουν ξεχειλίσει.
Μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στην ύστατη ενέργεια των κινητοποιήσεων, για τα αυτονόητα. Την διεκδίκηση της ίσης μεταχείρισης μεταξύ εργαζομένων”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο