ΣΟΚ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!56ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 22ΧΡΟΝΗ,ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ-ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η 22ΧΡΟΝΗ?

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει η 22χρονη κοπέλα από τη Χαλκιδική, η οποία δέχτηκε την άγρια επίθεση 56χρονου, σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής,με αποτέλεσμα να τελεστή πράξη βιασμού εις βάρος της.

Πρόκειται για τον 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος βλέποντας την 22χρονη-λίγο πριν ξεκινήσει την δουλεία της,σε ξενοδοχείο της περιοχής-τις επιτέθηκε επί τόπου.

Διευκρινίζεται ότι στην 22χρονη διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, που πιστοποιεί τον βιασμό της.

Από την άλλη ο 56χρονος τρόφιμος,αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν και επιζητά διενέργεια εξέτασης DNA.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία, η οποία είχε τελεστεί στην Αθήνα το 2007.

Υπενθυμίζεται παράλληλα ότι ο 56χρονος συνελήφθη από τις αρχές και ε΄χει οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πολυγύρου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ NEWSIT.GR
«Είμαι σε μεγάλο σοκ και έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου παραστάτες. Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό».

«Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται πισώπλατα μια τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καθεστώς στέρησης ελευθερίας και σωφρονισμού και να κινδυνεύει η ψυχική και σωματική της ακεραιότητα όπως κινδύνεψα εγώ.

Είναι λυπηρό – συνεχίζει η 22χρονη – να μην υπάρχει κανένας από τους υποτιθέμενους φύλακες, ώστε να συνδράμει και να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκα».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο