POWER PASS:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πάνω από 100.000 έφτασαν οι αιτήσεις-μέσα σε ένα 24ωρο-για το Power Pass και την επιδότηση ρεύματος,από τους πολίτες της χώρας.

Η πλατφόρμα άνοιξε μόλις χθες,αργά το βράδυ και το σύστημα πήρε φωτιά.

Η διεύθυνση που θα πρέπει να μπαίνει κανείς, προκειμένου να γίνονται οι ανάλογες αιτήσεις είναι: vouchers.gov.gr

Το ποσοστό της επιδότησης μπορεί να φτάσει μέχρι και το 60%,όσον αφορά την αύξηση τιμής του ρεύματος,της πρώτης κατοικίας και φυσικά μέχρι και τα 600ευρώ θα μπορεί ο κάθε πολίτης να λάβει ως αποζημίωση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:

  • Όσοι είναι φορολογικοί κα΄τοικοι Ελλάδος
  • Όσοι έχουν καθαρό οικογενειακό εισόδημα που να μην είναι πάνω από 45.000ευρώ,για το φορολογικό έτος 2020.
  • Όσοι έχουν επιβαρυνθεί με ρήτρα πάνω από 30ευρώ,κατά την έκδοση του διαστήματος από 1η Δεκεμβρίου 2021 έως και τις 31 Μαϊου 2022.
  • Όσοι διαθέτουν ΑΦΜ και δεν έχουν δηλωθεί ως εξαρτώμενα μέλη στην αίτηση, η οποία μάλιστα όταν υπεβλήθη και από άλλο άτομο.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν την σχετική αίτηση, θα πρέπει μέχρι και τις 30 Ιουνίου να σπεύσουν την διαδικασία, αφού είναι και η τελική ημερομηνία υποβολής.

Η διαδικασία ωστόσο υποβολής είναι εξαιρετικά εύκολη, αφού ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εισέρχεται στην πλατφόρμα μέσω κωδικών των taxis net και να έχει διαθέσιμο και το IBAN της τράπεζάς του, προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά της επιδότησης,στην περίπτωση που τα δικαιούται.

Παράλληλα θα πρέπει να επιβεβαιώνει τα στοιχεία που είναι εγγεγραμμένα στην πλατφόρμα ή στην περίπτωση που υπάρχουν λάθη,να τα διορθώνει ανάλογα, ώστε γίνεται σωστά η διαδικασία υποβολής και να μην υπάρχουν ανα΄λογα προβλήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο