“ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ” ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ-ΣΟΚ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΗΣ 51ΧΡΟΝΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε”, τόνισε σε δήλωσή της η συγγενής της 51χρονης γυναίκας, η οποία είχε να βγει έξω από το σπίτι της 42 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αρχές είχαν επισκεφτεί και παλιότερα το σπίτι της συγκεκριμένης, γνώριζαν για την άσχημη κατάσταση,αλλά δεν είχαν πράξει τίποτε.

Ακόμη υποστηρίζεται ότι όλοι οι συγγενείς της 51χρονης γνώριζαν,επειδή όμως η μητέρα της δεν επέτρεπε στον οποιονδήποτε να ενοχλήσει,δεν γινόταν καμία κίνηση.

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο»,ανέφερε χαρακτηριστικά η συγγενής της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο