ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ 11ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε 8 μήνες ποινή φυλάκιση με τριετή αναστολή,καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης,τον 58χρονο οδηγό αστικού,που κατέβασε το 11χρονο αγόρι,λόγω του ότι δεν φορούσε μάσκα,εντός του λεωφορείου.

Η εισαγγελέας μάλιστα πρότεινε την ενοχή του,καθώς όπως είπε ο οδηγός του λεωφορείου εξέθεσε τον 11χρονο σε κίνδυνο,αλλά και ότι δεν θα έπρεπε ο οδηγός να τον κατεβάσει από το όχημα,αλλά ότι θα’ πρεπε να επικοινωνήσει ο ίδιος-κατά κάποιο τρόπο-με τους γονείς του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη γραμμή 84, όταν ο οδηγός-κατά τα λεγόμενα συγγενικού του προσώπου-έκανε σύσταση στον 11χρονο-ο οποίος ήταν χωρίς μάσκα-να φορέσει.

Το παιδί ντροπιασμένο,σήκωσε το μπλουζάκι του για μάσκα,καθώς δεν είχε πάρει μαζί του.Τότε ο οδηγός αποφάσισε να προτείνει να κατέβει το μικρό παιδί.Τότε ο 11χρονος διέσχισε μια διαδρομή 3περίπου χιλιομέτρων,μένοντας χωρίς επικοινωνία με τους γονείς του,επί αρκετή ώρα.Μέχρι που οι γονείς του παιδιού το εντόπισαν και τότε δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Η πλευρά από την άλλη του οδηγού,υποστηρίζει πως δεν απευθύνθηκε αποκλειστικά στον 11χρονο-για χρήση προστατευτικής μάσκας-αλλά σε όλους γενικά τους επιβάτες.

Η εισαγγελέας δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του οδηγού και έτσι καταδικάστηκε,στην προαναφερθείσα ποινή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο