ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη,ενδοοικογενιακή απειλή και εξύβριση,άσκησε η Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών,προς τον πασίγνωστο τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη,καθώς η σύζυγός του,κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του,ύστερα από τον άγριο διαπληκτισμό που είχε μαζί της.

Προς το παρόν αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους,όπως να μην υπάρχει καμία επαφή με την σύζυγός του,με ελάχιστη απόσταση ασφαλείας 100μέτρων,αλλά και καμία επαφή επικοινωνίας.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας,ωστόσο λόγω της αναβολή που ζήτησε ο ίδιος,μετατέθηκε η ημερομηνία της δίκης του για τις 4ης Ιουλίου 2022.

“Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό!” ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη, κατά την πρώτη του έξοδο με΄τα την κράτησή του.

Η πλευρά της συζύγου του από την άλλη,ζητά να εξεταστεί από ιατροδικαστή,ζητώντας να μπει στη δικογραφία οπτικοακουστικό υλικό,μέσω των καμερών ασφαλείας,καθώς όπως η ίδια υποστηρίζει δέχτηκε επίθεση ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της Θέμη Αδαμαντίδη, απειλώντας την και εξυβρίζοντάς την χυδαία.παράλληλα ακι σύμφωνα με τα λεγόμενα της συζύγου του,ο ίδιος και στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του,ενώ παράλληλα κάνει διάφορες καταχρήσεις.

“Τρεις γυναίκες ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι’ αυτό τις προτείνω ως μάρτυρες, όπως και τη μητέρα μου”,τόνισε η σύζυγός του Θέμη,για το σοβαρό περιστατικό βίας που δέχτηκε από τον άνδρα της.

Έτσι κατά την συνάντησή της με τον Θέμη,όταν η ίδια βρισκόταν στο αυτοκίνητό της,βγαίνοντας έξω, την πλησίασε ο ίδιος και συνέβησαν τα εξής:

“Εκείνος, όταν με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “καρ…λα, πουτ…α, ξεκ…ρα, γαμ..λα, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές”.

“Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπο μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μια φορά, μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον συνεργατών του…

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του. Για παράδειγμα έχει ασκήσει αρκετές φορές σωματική βία στην πρώην σύντροφο του, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. Θέλω να σημειωθεί ότι ο ανωτέρω είναι εθισμένος στο τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και κάνει καταχρήσεις κάθε μέρα“.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο