ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους, από την Δευτέρα 11 του μηνός έως και την Τετάρτη 13,προχωρούν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ,προκειμένου να κυκλοφορήσουν κανονικά τα λεωφορεία και να εξυπηρετηθεί καλύτερα το επιβατηγό κοινό.

Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ:

“Έχουμε αποδείξει στη μακροχρόνια ιστορία μας ότι δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μας η προκήρυξη κινητοποιήσεων και η ταλαιπωρία της πόλης και του επιβατικού κοινού.

Δεν ξεχνάμε ότι κι εμείς είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας συμμετέχοντας στον δημιουργικό ιστό της πόλης μας, τόσο οι ίδιοι, τα μέλη των οικογενειών μας, είτε μέσω συγγενών και άπειρων γνωστών και φίλων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιπτώσεις μιας απεργίας του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς σε μια πόλη σαν την δική μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι όμως, στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας να ακολουθήσουμε τον μοναδικό δρόμο που έχουν οι εργαζόμενοι παγκοσμίως όταν μάχονται και αγωνίζονται για το δικαίωμα της επιβίωσης, την απάλειψη της αδικίας, την δυνατότητα βελτίωσης του μέλλοντος των παιδιών μας.

Εκτιμώντας την γενικότερη κατάσταση, αποφασίσαμε για άλλη μια φορά (παρότι καήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν) να εμπιστευτούμε τις δεσμεύσεις των συναρμόδιων Υπουργείων, δια των εκπροσώπων  τους, το χρονοδιάγραμμα που μας θέσανε για λύσεις επί των αιτημάτων μας.

Προχωράμε σε αναστολή των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων μας, για την Δευτέρα 11/7/22 και Τετάρτη 13/7/22 προειδοποιώντας όμως ότι οποιαδήποτε αθέτηση  των δεσμεύσεων θα μας βρει εκ νέου στους δρόμους των κινητοποιήσεων με εντονότερο ρυθμό.

Αν και είναι κοινώς αποδεκτό ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς οι εργαζόμενοι για την πρόκληση της ταλαιπωρίας μέσω των κινητοποιήσεων, λόγω του γεγονότος ότι εμείς είμαστε σε καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας, να δηλώσουμε δημόσια ένα ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στον αγώνα μας καθώς και μία συγνώμη για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο