ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ,ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΚΥΛΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την ταλαιπωρία της ζωής τους πε΄ρασε ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη, όταν αποφάσισε να ψάξει για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Αθήνας και δεν βρήκε ανταπόκριση,εξαιτίας της συνοδείας σκύλου που είχαν μαζί τους.

Το ζευγάρι στόχευε να ταξιδέψει για Κρήτη,΄ ωστόσο επειδή έξι συνεχόμενα ξενοδοχεία τους αρνήθηκαν,αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία. Δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια»,τόνισε ο ιδιοκτήτης του σκύλου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο