ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 2ΕΤΩΝ,Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την δέσμευσή του,ότι τα επόμενα δύο χρόνια,πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου ογκολογικού νοσοκομείου στο στρατόπεδο Καρατάσιου στην Θεσσαλονίκη,επικύρωσε προφορικά σε δηλώσεις του-στην 86η ΔΕΘ-ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης,Κωτσιόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ:

“Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και ωρίμανσης του έργου. Ξεκινούν οι μελέτες και ταυτόχρονα δουλεύουμε με το υπουργείο Περιβάλλοντος για τη δημιουργία του απαραίτητου τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου, για να ανεγερθεί το νοσοκομείο”.

“Όλες αυτές οι δράσεις θα υλοποιηθούν άμεσα τους επόμενους μήνες με διυπουργική συνεργασία. θα βγουν οι διοικητικές αποφάσεις και ταυτόχρονα προετοιμάζουμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τις προδιαγραφές του έργου, το πώς θα είναι αυτό το Ογκολογικό Νοσοκομείο”.

“Οπότε είναι μία φάση σκληρής δουλειάς τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι την επιλογή του αναδόχου που θα αναλάβει την κατασκευή του”.

«Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματά μας και θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Είναι οι μελέτες είναι οι προδιαγραφές του έργου, το πώς ακριβώς θα γίνει το νοσοκομείο, πόσα τα κτίσματα, προδιαγραφές των μηχανημάτων, ο περιβάλλων χώρος, όλα αυτά που χρειάζονται ώστε να ξεκινήσει ο ανάδοχος μέσα στην επόμενη διετία να κατασκευάζει το έργο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο