Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ-ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης,επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022,καθώς διεξήχθησαν παράλληλα και η τελετή εγκαινίων Αυτής.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να παραστεί στον καθιερωμένο αγιασμό της ΔΕΘ,λίγο μετά της 10το πρωί,όπου τέλεσε ο Μητροπολίτης Άνθιμος .

Στο πλαίσιο της επισκέψεώς του,είχε την ευκαιρία να εισέλθει στο Υπουργείο Άμυνας,όπου παρευρέθηκε στον προσομοιωτή Rafale.

Επόμενη στάση του πρωθυπουργού,το Πυροσβεστικό Σώμα, όπου συνομίλησε με την ηγεσία της Υπηρεσίας.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών,Κώστας Καραμανλής-μέσω διαδραστικής οθόνης-παρουσίασε στον Πρωθυπουργό,μερικά από τα έργα της πόλης μας,που κατάφεραν να προχωρήσουν.

Άμεσος προορισμός του κ.Μητσοτάκη,το περίπτερο του Υπουργείου Παιδείας.Παράλληλα ο Υπουργός Μετανάστευσης,ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό,για το νέο σύστημα επιτήρησης των συνόρων,μέσω ειδικών drones.

Επόμενος προορισμός το περίπτερο του ΟΑΕΔ.Επισκέφτηκε παράλληλα και το περίπτερο του Υπουργείου υγείας, όπου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στον προσωπικό γιατρό,αλλά και στο πρόγραμμα των προληπτικών εξετάσεων, που εφαρμόζεται πλέον για όλους τους πολίτες της χώρας.

Το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης στην συνέχεια,όπου ε΄κανε λόγο για ευχάριστα νέα στον πρωτογενή τομέα.

Τέλος ο Πρωθυπουργός,είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Διοίκηση της ΔΕΘ,καθώς και με στελέχη Αυτής.

Χθες ωστόσο το βράδυ,περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας,όπου συνομίλησε με πολίτες της Θεσσαλονίκης,αλλά και καταστηματάρχες του εμπορικού τομέα.

Η προγραμματισμένη ομιλία του Πρωθυπουργού,πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 8 το απόγευμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο