ΤΟ FLEA MARKET ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Για 2η συνεχόμενη φορά-εντός του 2022-στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου,διοργανώνεται το Flea Market στην ΔΕΘ-TIFHelexpo της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον θεσμό,που ε΄ρχεται να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανταλλάξουν πράγματα,να γνωρίσουν την αξία των παλιών αντικειμένων,αλλά και της μεταποίησης αυτών.Περιλαμβάνει streetfood,αλλά και την δυνατότητα των παιδιών να μάθουν και να ανακαλύψουν την δύναμη των “ξεχασμένων” αντικειμένων.

Ο θεσμός μάλιστα ξεκίνησε από το 2016, από τον πολυχώρο τότε του Μύλου,μετ’ έπειτα επεκτάθηκε στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο,το Lab’ Attoir, στο Μέγαρο Μουσικής και στην Αποθήκη Γ’ του Λιμανιού.

Τι αφορά ο θεσμός:

  • Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα
  • Μουσική από DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης [105.5rock]
  • Streetfood από βανάκια στον εξωτερικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Φορτωμένα με snacks, ροφήματα και λιχουδιές θα φέρουν γεύσεις του FoodTruckParkSKG με ανοιξιάτικη διάθεση και πολύ κέφι! 
  • Μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα – cocktails

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 24-25/09,στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ Helexpo.Η είσοδος που είναι ελεύθερη,βρίσκεται επί της Αγγελάκη με την Τσιμισκή και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 12 το μεσημέρι,έως και της 9 το βράδυ.

Τηλ: 2311 243505

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο