ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΤΟ “LOVE ISLAND”ΑΠΟ ΤΟΝ SKAI-ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ REALITY ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στις 27 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 23:15το βράδυ,άνοιξε τις πύλες του στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI,το reality γνωριμιών της Ελλάδας,”Love Island”.

Παρουσιάστρια του παιχνιδιού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου,έρχεται να μας ξεναγήσει στο “Νησί της αιώνιας Άνοιξης” την Τενερίφη,όπου πραγματοποιούνται και τα γυρίσματα,δίνοντας έναν εξωτικό αέρα ομορφιάς και φρεσκάδας,νέων προσώπων.

Μια διώροφη βίλα 1.200τ.μ.,με μοντέρνα αρχιτεκτονική,όπου θα υπάρχουν 70κάμερες,σε όλους τους χώρους,προκειμένου να καλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια,την κάθε κίνηση των παικτών.

Στο reality έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν 10 islanders,οι οποίοι ταξίδεψαν στο μαγευτικό νησί,μυστικά και μακριά από τα βλέμματα του ενός με του άλλου και χωρίς να έχει προηγηθεί κα΄ποια συνάντηση μεταξύ τους.

Ένα παιχνίδι που έρχεται να εξάψει κάθε ανθρώπινη φαντασία,αφού μεταξύ τους, ά΄λλοτε θα δημιουργούνται έντονες-παθιασμένες σχέσεις και άλλοτε θα απομακρύνονται,αφού οι ψηφοφορίες που θα διενεργούνται μεταξύ των παικτών,θα προκαλούν και τις ανάλογες αποχωρήσεις.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο