ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ:56ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Κάτι τέτοιο θα το έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν. Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου”,ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 56χρονου δολοφόνου 2ατόμων και στη συνέχεια αυτόχειρα.

Το άγριο περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον ξάδελφό του,όταν την ώρα του εγκλήματος, του έκανε κλήση,με αποτέλεσμα να ακούσει τους δύο πρώτους πυροβολισμούς.

Η πρώην 29χρονη “σύζυγός” του και το 10μηνών μωράκι τους ήταν ήδη νεκροί.Αμέσως μετά ακολούθησε η δική του δολοφονία από τα χέρια του ίδιου του 56χρονου.

Μάλιστα η αυτοχειρία του ίδιου,έγινε επίσης αντιληπτή από τον ξάδερφό του,αφού κατάφερε να πάει να τον βρει και να τον αντικρύσει με “κατεστραμμένο” το κρανίο του από την σφαίρα,καθώς πρώτα ο αυτόχειρας τον “προσκάλεσε” στο μαντρί του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο 56χρονος είχε οικογένεια με άλλα 2 παιδιά και εγγόνια.Με την θανούσα ο δράστης είχε κακή σχέση,αφού η υπόθεσή τους είχε φτάσει στα δικαστήρια και ο ίδιος είχε αντιληφθεί ότι είχε χαμένη την υπόθεση,καθώς μέχρι πρότινος δεν έβλεπε ήδη το 10μηνών παιδί του.

Έτσι ολοκληρώθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο