Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με τα ιερά δεσμά του”πολιτικού”γάμου,επικύρωσαν-χθες-την συμφωνία αγάπης τους,η πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γνωστό επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η τελετή μάλιστα πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Βούλας και περιείχε μόνο άτομα του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος,που αριθμούν στο σύνολό τους 10.

Φορούσε ένα εξαιρετικό φόρεμα λευκού χρώματος,αλά Σήλιας Κριθαριώτη και η Κωνσταντίνα έλαμπε στην κυριολεξία από χαρά,καθώς σε λίγους μήνες θα φέρουν στην ζωή τον καρπό του έρωτά τους,με τον αγαπήμενό της πλέον σύζυγο.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι»,ανέφερε χαρακτηριστικά-στην εκπομπή του Alpha “Happy Day”-ο Δήμαρχος της Βα΄ρης-Βούλας,Βουλιασμένης,Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο