“ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ & ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ”ΟΙ 4 ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ-ΔΕΙΤΕ LIVE 2 VIDEO ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ & ΣΥΛΛΗΨΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στις εισαγγελικές αρχές οδηγήθηκαν οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε-χθες το πρωί-σε κατάστημα επί της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε όταν οι 4 δράστες-τρεις Έλληνες(Ρομά) 22ετών και ένας Αλβανός,18 ετών-εισέβαλαν στο κατάστημα, με την στολή αστυνομικού και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα,προκειμένου να μην κινήσου τις υποψίες από την αρχή.Οι ίδιοι μάλιστα κρατούσαν αεροβόλο όπλο και μαχαίρι.

Εκεί αφού έδεσαν το Πακιστανικής καταγωγής ιδιοκτήτη,τους συνέβη ένα αναπάντεχο γεγονός: την ώρα που επιχείρησαν να απενεργοποιήσουν την κάμερα καταγραφής,σημειώθηκε μπλοκάρισμα,με αποτέλεσμα να κλείσουν αυτόματα τα ρολά ασφαλείας της επιχείρησης,με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα οι ληστε΄ς και η αστυνομία να προλάβει να τους στήσει “καρτέρι”.

Αμέσως οι δυνάμεις της Ε.Λ.Α.Σ. περικύκλωσαν το κατάστημα.Έπειτα από λίγο άνοιξαν τα ρολά και κατά την επέμβαση των αρχών,συνελήφθησαν οι τέσσερις δράστες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία,για απόπειρα ληστείας,αντιποίηση της Αρχής,σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ TV & GR TIMES

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο