ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΝΕΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙ: Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Για τους περισσότερους Κριούς έρχεται απίστευτη τύχη αυτό τον μήνα, γεγονός που σημαίνει ότι και θα ευχαριστηθείτε πλήρως και μέχρι τέλος του μήνα θα υπερέχετε. Στον ερωτικό τομέα, μια ανέλπιστη πρόταση θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Η επαγγελματική σας καταξίωση, σε συνδυασμό με την οικονομική σας άνθιση, σας φέρνουν πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό τον μήνα σας απασχολεί έντονα το οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που σας αγχώνει ιδιαίτερα. Ο ερωτικός τομέας σας απασχολεί, ωστόσο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ανταποκρίνεται ποικιλοτρόπως και αυτό σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Κάποιος-κάποια από το παρελθόν, σας ταλαιπωρεί το μυαλό, γι’ αυτό ξεκαθαρίστε μέσα σας και δείτε τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση. Τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα βάλλονται, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας που διανύουμε προβλέπεται αρκετά επικοινωνιακός, γεγονός που σας ευχαριστεί. Ταξίδια, μετακινήσεις και γνωριμίες, βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμά σας. Οι δεσμευμένοι επανασυντονίζετε την σχέση σας. Ο οικονομικο-επαγγελματικός σας τομέας βαίνει καλώς και αυτό σας ικανοποιεί αρκετά. Αξιοποιήστε τις εμπνεύσεις που θα έχετε αυτό τον μήνα, θα σας βγουν σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έναν απολογισμό ζωής και με ένα ξεσκαρτάρισμα σχέσεων, καθώς και λήψη σοβαρών αποφάσεων. Ο ερωτικός σας τομέας αυτό το διάστημα είναι ανικανοποίητος. Προσέχετε όμως μην υπερβάλλετε, προκειμένου να μην κοστίσει ψυχολογικά. Ο επαγγελματικο-οικονομικός σας τομέας πηγαίνει αρκετά καλά, κάτι που σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

ΛΕΩΝ

Εκπλήρωση ενός σημαντικού σχεδίου, πραγματοποιείται αυτό τον μήνα, γεγονός που σας ικανοποιεί πλήρως. Το άλλο σας μισό ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, κάτι που σας ανεβάζει ψυχολογικά. Ο επαγγελματικός σας τομέας πηγαίνει πολύ καλά και το άγχος που είχατε παλαιότερα σας εγκαταλείπει πλήρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό τον μήνα σκέφτεστε να κάνανε πολλές αλλαγές και  καινούργια ξεκινήματα, προσπαθήστε όμως να είναι καλά μελετημένα προκειμένου μην εξαπατηθείτε. Ένας ξαφνικός έρωτας έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα την καρδιά σας και να σας δημιουργήσει ευχάριστα σκιρτήματα. Προσοχή όμως μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας. Επιχειρήστε να μην γίνουν λάθη και παρανοήσεις, από την μη συγκέντρωση των πραγμάτων που απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα παίρνετε σοβαρές και κατασταλαγμένες αποφάσεις. Επισημοποιήσεις ευχάριστες, έρχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά σας και να σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Τώρα καταφθάνει για εσάς ένας καινούργιος έρωτας. Αφήστε του χώρο γιατί πραγματικά αξίζει. Ο επαγγελματικός και οικονομικός σας τομέας, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να κάνετε και σωστές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά ερωτικά για τους περισσότερους, γεγονός που κάνει να περνάτε και να αισθάνεστε αρκετά καλά. Το μυαλό σας είναι προσκολλημένο σε έναν πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, γεγονός που σας ευχαριστεί απερίγραπτα. Ο επαγγελματικο-οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει μια σημαντική εξέλιξη, αρκεί να την αξιοποιείστε καταλλήλως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά καλά, αφού μια δικαίωση που περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό, έρχεται να κάνει τ ην εμφάνισή της. Ο  ερωτικός σας τομέας παίρνει μια διαφορετική μορφή  αυτής της σοβαροποίησης, αφού το ενδεχόμενο συμβίωσης ή ακόμη και γάμου, είναι προ των πυλών. Το παρελθόν πλέον δεν σας απασχολεί  και αυτό σημαίνει πολλά για εσάς. Τα επαγγελματικά σας βαίνουν τέλεια, γεγονός που σας ικανοποιεί αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σας και αυτό είναι κάτι που σας αγχώνει πολύ. Τώρα καλείστε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, γεγονός που θα σας ανακουφίσει ιδιαιτέρως. Ο συναισθηματικός σας τομέας, παίρνει άλλη μορφή, αφού γίνονται πολλά ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Αυτό το διάστημα κάνετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες και αυτό σας ικανοποιεί απόλυτα. Τώρα είστε πιο οργανωτικοί από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας σας βρίσκει αρκετά συγκροτημένους, οργανωμένους και αποφασισμένους για όλα. Οι συναισθηματικές σας δυσκολίες σας βαραίνουν, ωστόσο καλείστε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Ο οικονομικός σας τομέας ταλανίζεται, ωστόσο βρίσκεται τις λύσεις που απαιτούνται. Τα επαγγελματικά σας, χρειάζονται τις απαραίτητες κινήσεις για να ανέβουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν. Τώρα αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ένας ξαφνικός έρωτας, έρχεται να αλλάξει τα πάντα στην ζωή σας. Προσέξτε όμως μην πέσετε από τα σύννεφα, αφού θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι και σίγουροι. Μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, μπαίνει στο προσκήνιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο