ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ:53ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΕΔΙΔΕ 12ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΠΕΛΑΤΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περισσότερα από 100 ραντεβού κατόρθωσε να κλείσει ο 53χρονος κατηγορούμενος επιχειρηματίας από τα Σεπόλια,για τους βιασμούς και την μαστροπεία 12χρονης, που εξέδιδε στους ενδιαφερόμενους πελάτες,μέσω χρήσης ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο εν λόγω βιαστής ανήρτησε ειδικό προφίλ στην εφαρμογή blindchat.gr για την ανήλικη, προκειμένου να εισέρχονται στην 12χρονη πελάτες βιάζοντάς την και εισπράττοντας ο ίδιος αρκετά χρήματα.

Μάλιστα τα ραντεβού που έκλεινε αυξήθηκαν τους κατά τελευταίους 4 μήνες.

Στην κατοχή του 53χρονου εντοπίστηκαν παράλληλα και μαχαίρια,σφαίρες,όπλα,ξιφολόγχες κα.

Βαρύς ωστόσο φαίνεται να πέφτει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης,αφού οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 53χρονο είναι:αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά.

Οι αστυνομικοί ωστόσο του ηλεκτρονικού εγκλήματος,κατόρθωσαν να συλλάβουν και έναν 43χρονο, ο οποίος συνευρέθηκε μαζί με την 12χρονη,αφού ήταν καταχωρημένος σε κινητό με την επωνυμία “πελάτης”.

Ο 43χρονος παραπέμπτεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής,κατ’ εξακολούθηση.

Παρόλα αυτά η εισαγγελία αναμένεται να ασκήσει ποινική δίωξη, κατά όσων συνευρέθηκαν με την 12χρονη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο