ΣΟΚ:ΒΙΑΣΜΟΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ(ΔΙ.ΑΣ) ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στον διαδοχικό βιασμό 19χρονης,προέβησαν 2άνδρες-ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ,παρασύροντάς την στα “αποδυτήρια” ισογείου Α.Τ.και καταγράφοντάς την μέσω φορητής κάμερας GoPro.

Πρόκειται για αστυνομικούς ηλικίας 24ρων και 28ετών αντίστοιχα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ:

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τις νυχτερινές ώρες της 13 Οκτώβρη 2022,εντός ισογείου “δωματίου” του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας.Η ίδια αρχικά τους πλησίασε, προκειμένου να τους ρωτήσει κάτι.Αμέσως οι αστυνομικοί προθυμοποιήθηκαν να συζητήσουν μαζί της,πείθοντάς την να προβεί σε συνάντηση-αργότερα μαζί τους.Έπειτα κάθισαν σε διπλανή καφετέρια η οποία δεν λειτουργούσε και της ζητήθηκε η “ξενάγησή” της στο Α.Τ.Από εκεί και έπειτα ακολούθησαν όλα.

Το περιστατικό διερευνάται από το τμήμα “Αδιάφθορων” της ΕΛ.ΑΣ.,όπου αναζητήθηκε καταγραφικό υλικό μέσω καμερών στα κοντινά τετράγωνα της περιοχής,όπου και εντοπίστηκε ανα΄λογο υλικό.Επίσης κατασχέθηκε η φορητή κα΄μερα του ενός αστυνομικού,που κατέγραφε την πράξη επί τόπου την ώρα τέλεσής της,όπου και βρισκόταν η συσκευή πάνω στην στολή του.

Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή,γυναικολόγο,για την αιμοραγάι που υπέστη μέσω του βιασμού της από τους δυο αστυνομικούς,ως αποδεικτικά πειστήρια του συμβάντος. Επίσης εξετάστηκε και από πραγματογνώμονα-ψυχολόγο,αποδεικνύοντας πως η κοπέλα είχε πλήρης μνήμη και κρίση την ώρα του συμβάντος,αλλά ένοιωσε φοβισμένη και αδύναμη να αντιδράσει.

Την υπόθεση ανέλαβαν:η Εποπτεύουσα την Υπηρεσία μας Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και ο Προϊστάμενος του Ά Τμήματος Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών».

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο