ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΓΩΝΑ ΕΝΟΣ ΜΙΛΙΟΥ”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να ισχύσουν και σήμερα στην πόλη μας,ύστερα από την χθεσινή πραγματοποίηση του 10ου Διεθνούς Νυχτερινού-Ημιμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης.

Αφορά τη σημερινή πραγματοποίηση αγώνα ενός μιλίου και οι ώρες που πρόκειται να κλείσουν συγκεκριμένοι δρόμοι είναι από χθες στις 10 το βράδυ,έως και σήμερα στη 1 το μεσημέρι.

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ:

  • 30ης Οκτωβρίου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής.

Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί των οδών Τσιμισκή, Πολυτεχνείου  καθώς και επί της Λεωφόρου Νίκης.

ΚΥΡΙΑΚΗ (16-10-2022):

Προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, κατά τις ώρες 10.30 – 13.30, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς – τμήματα οδών του Νομού Θεσσαλονίκης:

  • Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
  •  30ης Οκτωβρίου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος. 

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

“Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από τα δρομολόγια κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο