ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΧΕΙΜΑΡΡΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Χωρίς αποτέλεσμα βρίσκονται οι έρευνες που πραγματοποιούνται για τον εντοπισμό αγνοούμενης γυναίκας στην Α΄για Πελαγία της Κρήτης,ύστερα από την παράσυρση ορμητικού χειμάρρου,της φονικής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.

Πιθανολογείται ότι η γυναίκα παρασύρθηκε την ώρα που πήγε να βγει από το αυτοκίνητο,το οποίο οδηγούσε ένας 50χρονος άνδρας,ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός.

Στο φονικό σημείο,έχουν παρασυρθεί πάνω από 10 οχήματα,καθώς και ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας,βρίσκονται θαμμένα- κα΄τω από φερτά υλικά και μπάζα-πολύ περισσότερα

Τα ισχυρά φαινόμενα έπληξαν και άλλες περιοχές της Κρήτης,όπως:Ιεράπετρα,Σητεία,Λιβαδιά,Αγία Πελαγία,Άγιο Ιωάννη Λασιθίου,Ηράκλειο και Λυγαριά.

Στις άνω επιχειρήσεις εντοπισμού αγνοούμενης έχουν συμμετάσχει δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του Λιμενικού.

Σήμερα ωστόσο Κυριακή 16 Οκτωβρίου,πρόκειται να επισκεφτούν τις πληγείσες περιοχές:ειδικό κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο,προκειμένου να δρομολογήσουν ένα άμεσο σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο