ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ:ΒΙΑΣΜΟΣ 11ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ 30ΧΡΟΝΟ ΙΡΑΚΙΝΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μια μητέρα 11χρονης από την Κατερίνη,όταν ανέφερε τον βιασμό της κόρης της από έναν 30χρονο Ιρακινό,το περασμένο καλοκαίρι,στο κέντρο της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε-στην “πλατεία Μακεδονίας”-το περασμένο καλοκαίρι,στις 9 Αυγούστου.Το κορίτσι έπεισε με μία συνομήλικη φίλη της.Εκείνος την προσέγγιζε και την έπεισε να συναντηθούν και εκείνη πήγε μαζί του.

Σε κοντινή απόσταση ενός διαμερίσματος,το μικρό κορίτσι βια΄στηκε.Αμέσως η φίλη της ειδοποίησε την μητέρα της,ότι η κόρη της έχει απομακρυνθεί με κάποιον και είναι αρκετή ώρα μαζί του.

Τότε η μητέρα της ανήλικης ειδοποίησε τις αρχές,όπου αργότερα τον εντόπισαν με την μικρή και ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα.Η μικρή κρατούσε ένα παγωτό και όλα καλά.

Ο 30χρονος συνελήφθη από τις αρχές.

Η 11χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή όπου βρέθηκαν στο σώμα της τα σημάδια της σεξουαλικής κακοποίησης και προφανώς του βιασμού της.

Το ανήλικο κορίτσι χρειάστηκε να βοηθηθεί από παιδοψυχολόγο προκειμένου να αποκαλύψει τα όσα της συνέβησαν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην παιδοψυχιατρική κλινική του Παπανικολάου Θεσσαλονίκης,επί 10συνεχόμενες ημέρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο