ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ 24ΩΡΕΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ομόφωνα ένοχος για βιασμό,παράνομη κατακράτηση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων κρίθηκε ένας 45χρονος από την Θεσσαλονίκη,με ταυτόχρονη ποινή κάθειρξης 12ετών που του επιβλήθηκε παράλληλα,αφού κρατούσε “φυλακισμένη” μια 45χρονη από την Αθήνα και την βίαζε επανειλημμένα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ(ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΟΥ 2017):

Η 45χρονη ωστόσο γνώρισε τον “άγνωστο” άνδρα στα social,όπου εν συνεχεία έδωσαν “ραντεβού” γνωριμίας στην Αθήνα,όπου διέμενε και ο κατηγορούμενος.

Μόλις πρωτοείδε τον 49χρονο η 45χρονη έμεινε άφωνη.Τόσο η εμφάνισή του,όσο και το σπίτι διέμενε δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα:Βρώμικο,γεμάτο αντικείμενα και έναν απειλητικό σκύλο να είναι δεμένος.

Η γυναίκα βίωσε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας,αφού την έπεισε να εισέλθει εντός της οικείας του και εκεί έζησε τα “μαρτύρια της ζωής της”.

Με την απειλή σωματικής βίας,ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις,επί έναν ολόκληρο 24ωρο-από τις 7το πρωί,μέχρι τις 10 το πρωί της επομένης-όπου την βίαζε επανειλημμένα.

Οι φωνές τις 45χρονης δεν ακουγόντουσαν,προκειμένου να καταφέρει να σωθεί.«Με χτυπούσε, με τραβούσε από τα μαλλιά, με είχε ώρα ακινητοποιημένη. Έστελνε μηνύματα από το κινητό μου σε γνωστούς, έλεγε πως θα με κάνει ρεζίλι κι ότι έχει τραβήξει φωτογραφίες […] Είπε ότι το έκανε γιατί έπρεπε να τιμωρηθώ. Κάλεσε και τον πρώην σύζυγό μου με τον οποίο βρισκόμασταν τότε σε αντιδικία»,τόνισε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η 45χρονη.

Στο τέλος έφτασε η ώρα της ελευθερίας,αφού κατάφερε να αποδεσμευτεί από τον 49χρονο, επέστρεψε στην πόλη της και εν συνεχεία έτρεξε να καταθε΄σει στην ΓΑΔΑ,”παρά την ντροπή”και τον φόβο που αισθανόταν η ίδια.

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ήμουν πολύ φοβισμένη, ένιωσα ντροπή, εξαθλίωση και ταπείνωση. Έλεγα μέσα μου “που να το πω; Μην το πεις πουθενά θα γίνεις βούκινο”. Φοβήθηκα για την επιμέλεια του παιδιού μου, μην την χάσω»,ανέφερε η 45χρονη.

Ο 49χρονος ωστόσο-όπως συνηθίζεται-αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες του.

Η παθούσα ωστόσο εξετάστηκε από ιατροδικαστή,με εμφανή τα αποδεικτικά σημάδια της κακοποίησής της.

Διευκρινίζεται ότι η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα μορφή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο