ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 14ΤΗΣ ΑΠΟ 44ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ-Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την αποκάλυψη πως στα 14ρης ήρθε -χωρίς να το επιθυμεί-σε σεξουαλική επαφή με έναν 44χρονο-συναθλητή της στο τένις-έφερε στο φως της δημοσιότητας,σε συνέντευξή της που παραχώρησε(9χρόνιαμετά) στο protothema.gr

Ο 44χρονος τότε την συναντούσε καθημερινά στο τένις με το οποίο ασχολιόταν η μικρή.Εκεί προσπάθησε να την ξεγελάσει,πηγαίνοντάς την στο σπίτι της.Η ίδια μάλιστα αισθανόταν και κάπως οικία αρχικά,λόγω του ότι παίζαν μαζί με τον 12χρονο γιο του δράστη.

Ο δράστης όμως άρχισε να ξεκινά αλλιώς την παρέα που έκανε μαζί της και απο απολύτως “πατρική” και φιλική,μετατράπηκε σε απόλυτο εφιάλτη.Της μιλούσε συνέχεια για το sex και την πήγαινε σε απόμερες τοποθεσίες,προκειμένου να της ριχτεί.

Η ανήλικη τότε φοβούμενη μήπως ο 44χρονος διαρρεύσει φωτογραφίες της στο ίντερνετ,δεν τολμούσε τότε να μιλήσει.

Η αποκάλυψη ήρθε όταν η μητέρα της εντόπισε ξαφνικά ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο στο σπίτι της,με μια απόδειξη του ονόματος του ίδιου.

Και έτσι όλα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης.Ο 44χρονος καταδικα΄στηκε σε 7χρόνια κάθειρξη -μέσω του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης-και κρίθηκε ένοχος για ασελγείς πράξεις,ολοκληρωμένη σεξουλική επαφή και σεξουαλική πορνογραφία.

Η κοπέλα τώρα στα 23της,παροτρύνει όλες τις κοπέλες που βιώνουν μια τέτοια άσχημη κατάσταση,”να μη διστάζουν,να μιλάνε πάντα και να μην φοβούνται”,όπως λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο