ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ:20 ΜΕ 25 ΕΥΡΩ,Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ 12 ΧΡΟΝΗΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ-ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ»,δήλωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στην κατάθεσή της στις αρχές,την ώρα που την έβαζε να φωτογραφίζεται γυμνή ο Μίχος και την καταγράφει με βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής live news, η ανήλικη καθοδηγούνταν από τον 53χρονο παιδοβιαστή,για το πως πρέπει να στηθεί στον φακό,ώστε να έχει καλή λήψη.

Μερικές φορές μάλιστα την παρότρυνε να τραβά και μόνη της τις δικές της”ερωτικές” φωτογραφίες,προκειμένου να τις “αγοράσουν” οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι,έναντι ελάχιστης αμοιβής.

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου»,ανέφερε χαρακτηριστικά η ανήλικη.

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες»,συνε΄χισε στην απολογία της η 12χρονη από τον Κολωνό.

Η ανήλικη συνεβρισκόταν συνήθως με δύο κατηγορίες πελατών.

Και από ΄ότι τόνισε η ίδια,συνέβαιναν τα εξής:

α) συνάντηση με 5 άνδρες επί μισή ώρα,στον εκάστοτε οίκο ανοχής,χωρίς ωστόσο αυτοί να γνωρίζουν την μικρή,μέσω της ειδικής εφαρμογής των social και

β) αυτοί που γνώριζαν την μικρή εντός της εφαρμογής(συνομιλιών) και οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνταν εντός Ι.Χ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο