ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής από τις αρχές-στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”-το ύποπτο για τρομοκρατία-άτομο αραβικής καταγωγής-το οποίο αναζητούσε η CIA.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το απόγευμα,όπου στις δύο πτήσεις της Emirates,σήμανε συναγερμός,για την ύπαρξη ύποπτου τρομοκράτη.

Τα δύο αεροσκάφη είχαν ως προορισμούς,τη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι.Η πρώτη πτήση επέστρεψε στην Αθήνα και η δεύτερη παρέμεινε καθηλωμένη στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι επιβάτες κλήθηκαν να κατέβουν μαζί με τις αποσκευές τους,περνώντας εν συνεχεία από αυστηρό έλεγχο.Οι περισσότεροι από τους επιβάτες,αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν,ύστερα από την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ:

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, σχετικά με ύπαρξη ύποπτου ατόμου σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας που αναχωρούσαν απογευματινές ώρες σήμερα (10-11-2022), από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», δόθηκε η εντολή για την επιστροφή της μίας πτήσης και την μη αναχώρηση της έτερης, μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασφάλειας Αερολιμένα.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο σύνολο των επιβατών, καθώς και στα αεροσκάφη από υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να εντοπιστεί το άτομο το οποίο αφορούσε η πληροφορία ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο