ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑΣ ΜΑΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ”-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στην Νάνσυ Παραδεισανού στο προσωπικό της κανάλι στο youtube,η υπερταλαντούχα-πασίγνωστη ηθοποιός Ματίνα Νικολάου,από το “Καλό Μεσημεράκι”.

Μίλησε για την προσωπική της ζωή,για τον γιο της που της άλλαξε την ζωή,για τον χωρισμό της από τον πρώτο σύντροφo-σύζυγό της,για τις ανασφάλειές της,για την νέα της σχέση με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη.

Αναφέρθηκε για την προσπάθειά της να τα ξαναβρεί με τον σύντροφo-σύζυγό της,λόγω του γιου της,καθώς και για την καλή της φιλική πλέον σχέση που έχει τώρα με αυτόν.

Η ίδια όπως μας λέει χαρακτηριστικά δεν πίστευε ότι θα βρει νέο σύντροφο,καθώς είχε ήδη αποκτήσει ένα παιδί και η προοπτική φαινόταν γι’ αυτήν πολύ δύσκολη.Μιλά για τον Βασίλη που της άλλαξε την ζωή και το βαθύ δέσιμο που έχει μαζί του.

“Ο Βασίλης έχει τρία μικρότερα αδέλφια τα οποία και τα μεγάλωσε εκείνος γιατί έφυγε η μαμά του σε πολύ νεαρή ηλικία. Τριάντα οκτώ ετών έφυγε η μητέρα του οπότε εκείνος, με το που τελείωσε τον στρατό, είχε να αντιμετωπίσει το μεγάλωμα τριών παιδιών που ήταν ενός, τεσσάρων και εννέα. Μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά του τα αδέλφια του”,τόνισε η Ματίνα.

Μίλησε ακόμη για τον ρόλο της στο “καλό μεσημεράκι” ως Βάνια,για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς και για την συμμετοχή της με τον σύντροφό της στο μουσικό show “Just the two of us”.

“Η Βάνια είναι η μισή μου ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι μέρος μου και την χαίρομαι πάρα πολύ”,είναι ένας χαρακτήρας που φτιάχτηκε με τον Νίκο μαζί”,ανέφερε χαρακτηριστικά.”Είναι πολύ δοτικός άνθρωπος ο Νίκος,εμένα μου έχει δώσει πάρα πολλά πράγματα και αυτό ήταν “το Κερασάκι στην Τούρτα”,πρόσθεσε αργότερα.

Στο τέλος της συνέντευξής της,έδωσε την καλύτερη ευχή για τον εαυτό της και για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

“Η καλύτερη ευχή είναι να έχουμε την υγεία μας και να βλέπουμε τα καλά που μας έρχονται,τα κακά να τα προσπερνάμε,να τα αντιμετωπίζουμε.Η χαρά μου,για εμένα είναι να βλέπω τον γιο μου,να μεγαλώνει και να είναι ευτυχισμένος.Για εμένα εύχομαι…να είμαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που αγαπάω και αν κάνω αυτή τη δουλειά γιατί μου αρέσει και την αγαπώ”,ανέφερε η Ματίνα,κατά το κλείσιμο της συνέντευξής της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο