ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο με θραύσμα στο πόδι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι καλά, απλά τώρα μου είπε ο πρόξενος ότι το θραύσμα είναι μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί και στην Τουρκία δεν ξέρω αν οι γιατροί είναι καλοί»,ανέφερε χαρακτηριστικά-στην εκπομπή Live News- η Ελληνίδα μητέρα από τη Χαλκιδική-για την νεαρή κόρη της,που τραυματίστηκε ελαφρά,κατά την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη.

«Είχε πάει ταξίδι και στα 6 μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Ήταν τραγική η κατάσταση.Είναι σοκαρισμένη παρά πολύ. Μου είπε μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα. Κοίταζε το κεφάλι να μην έχει χτυπήσει και με το που έσκυψε, είδε το πόδι της ανέβλυζε αίμα συνέχεια και πύον. Έχασε πάρα πολύ αίμα. Είναι πάρα πολλά τα άτομα που τραυματίστηκαν,παίρνουν τα περιστατικά τα πάρα πολύ σοβαρά πρώτα και μετά θα δούνε με την κόρη»,πρόσθεσε επιπλέον.

Η κοπέλα διέφυγε τον κίνδυνο,καθώς έχει απλά θραύσματα στο πόδι,ωστόσο η μητέρα της ανησυχεί για τις συνθήκες περίθαλψης της κόρης της στο νοσοκομείο της Τουρκίας.Η επιθυμία της είναι να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ελλάδας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο