ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η 39ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί η 39χρονη από την Χαλκιδική,που τραυματίστηκε σοβαρά από την ισχυρή έκρηξη της Κωνσταντινούπολης,σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των θεραπόντων ιατρών του Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης,στο οποίο μεταφέρθηκε-μέσω Τούρκικου ασθενοφόρου-χθες το βράδυ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ:

«Η ασθενής έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2022 με ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη διαμπερούς τραύματος κάτω άκρου κνήμης-περόνης με ενσφήνωση μεταλλικού θραύσματος στην περόνη. Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος.

Η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο