ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 11χρονος μαθητής από τις Σέρρες,όταν προκλήθηκε σοβαρή έκρηξη λέβητα πετρελαίου,κατά την μετατροπή του σε γεωθερμικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 9ο Δημοτικό των Σερρών.

Μαζί με το 11χρονο θύμα-το οποίο έχασε την ζωή του,από σοβαρότητας κρανιοεγκεφαλικέ ς κακώσεις-τραυματίστηκαν και άλλα δύο παιδιά,ένας 10χρονος και ένας 6χρονος,αφού την ώρα της έκρηξης εκσφενδονίστηκε η πόρτα του λεβητοστασίου πάνω στα παιδιά.

Το 10χρονο αγόρι είναι ελαφρότερα και επέστρεψε στο σπίτι του.Η κατάσταση υγείας του 6χρονου είναι υπό παρακολούθηση,καθώς υπέστη ένα εμπιεστικό κάταγμα,βρεγματικού ιστού και ένα μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών,όπου βρίσκεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την απώλεια του μικτού μαθητή της έκτης τάξης. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του, καθώς και στις οικογένειες των δύο άλλων μαθητών που τραυματίστηκαν από αυτό το τραγικό συμβάν. Η διερεύνηση από την αστυνομία είναι σε εξέλιξη. Είμαστε εδώ για να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους υπεύθυνους αυτής της τραγωδίας»,τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο