ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εκτεταμένες ζημιές τόσο σε δημόσια όσο και σε ιδιωτική περιουσία,προκάλεσαν οι καταστροφικές-χθεσινές-ενέργειες των κουκουλοφόρων,που χτύπησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,στο πλαίσιο της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ,όταν έπειτα από τις ήρεμες πορείες,άρχισε να διαφαίνεται το ξεκίνημα ενός “πολέμου” ,στα στενά του κέντρου της πόλης.

Ξεκινώντας από την επίθεση στο Τουρκικό Προξενείο και την οδό Αγίου Δημητρίου,οι καταστροφικε΄ς ενέργειες μετατοπίστηκαν επί της Ολυμπιάδος κλπ.

Μολότοφ,χειροβομβίδες κρότου λάμψης,ρήψεις βαριών αντικειμένων,χημικά,συνέθεσαν ένα τοπίο αποπνικτικής ατμόσφαιρας και δραστικής μάχης μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών δυνάμεων.Φωτιά σε κάδους,σπασμένα τζα΄μια αυτοκινήτων,ραγισμένα μάρμαρα σκαλοπατιών στις οικοδομές,καταστροφές μπαλκονιών,καμένα λάστιχα αυτοκινήτων,είναι μερικά μόνο από τα αποτελέσματα των καταστροφών που προκλήθηκαν,από ανθρώπους που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους,πραγματοποίησαν όλες αυτές τις ενέργειες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να προχωρήσουν σε τουλάχιστον 15 προσαγωγές υπόπτων,για την συμμετοχή τους στα εν λόγω επεισόδια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο