ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ,ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την τελευταία του πνοή α΄φησε-σήμερα στις 10 το πρωί-ο νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος Ρομά,που πυροβολήθηκε-πριν από μέρες-άσχημα στο κεφάλι από αστυνομικό,ύστερα από δυνατή καταδίωξη που ακολούθησε.

Το παιδί νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου,διασωληνωμένο και χτυπημένο από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, ευρισκόμενο κωματώδη κατάσταση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ:

Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο