ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ-ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΕΤΕΙΝΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Παρατείνεται η κράτηση της Εύας Καϊλή επί ένα ολόκληρο μήνα στις φυλακές Χάρεν,καθώς απορρίφθηκαν τα αιτήματα των δικηγόρων υπεράσπισης,για την αποφυλάκισή της και τον περιορισμό κατ’ οίκον της,φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Έτσι με την απόφαση των Δικαστών του Βελγίου,η Εύα Καϊλή θα κα΄νει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά,εντός των φυλακών,έως ότου να επέλθει η εκδίκαση της υποθέσεώς της στην ώρα της.

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία της-που ξεκίνησε στις 10:30 και κάτι- κράτησε 1ώρα και 20λεπτά.

Η ίδια φαίνεται να ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι της,έχοντας ένα σταθερό τηλέφωνο,το οποίο θα παρακολουθείται από τις αρμόδιες Αρχές,καθώς και του ότι θα προτιμούσε να μιλά μόνο με την κόρης της.

Ωστόσο οι Δικαστές δεν πείστηκαν με την απολογία της,αλλά και ούτε έλαβαν υπόψιν τους τις άνω προτάσεις,καθώς ο εισαγγελέας της( Michel Claise )είπε αναφορικά,σχετικά με την “Πρόταση για περιορισμό κατ’ οίκον”:

…....Κι αν σας απαγάγουν οι πράκτορες του Κατάρ?

Ενώ στην αναφορά της Εύας Καϊλή για την 2χρονη κόρη της,ο Δικαστής διαχώρισε το ζήτημα του παιδιού της,από το θέμα που συζητούσαν.

………”Tο παιδί δεν συνιστά,λόγο αποφυλάκισης”.

Ο Δικηγόρος της ωστόσο Μιχάλης Δημητρακόπουλος,επιμένει να δηλώνει ότι η πελάτισσά του είναι αθώα,ότι δεν είναι ύποπτη διαφυγής,αλλά κι ότι δεν μπορεί να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο