QATARGATE:ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ-ΣΤΙΣ 10 Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σήμερα στις 10 το πρωί,πρόκειται να μεταφερθεί η Εύα ΚαΪλή στο Δικαστικό Συμβούλιο των Βελγικών Αρχών,προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις-μέσω της απολογίας της-για το σκάνδαλο χρηματισμού που ξέσπασε μεταξύ των Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Από εκεί θα κριθεί η μετ’ έπειτα προφυλάκισή της ή όχι.Χθες μάλιστα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου,ο Έλληνας δικηγόρος της κος Δημητρακόπουλος,μετέβη στις Βρυξέλλες,όπου συνομίλησε-επί ώρες-με την πελάτισσά του Εύα Καϊλή,προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία της.Μαζί της βρισκόταν και ο Βέλγος συνήγορός της Αντρέ Ριζόπουλος.Στόχος των δικηγόρων,να πετύχουν τη μη προφυλάκισή της,έως την τελική κρίση του Δικαστηρίου.

Η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες όπως:δωροδοκία, ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.Η ανώτατη ποινή που μπορεί να τις επέλθει,είναι 15χρόνια κάθειρξη.

«Είναι πα΄ρα πολύ προβληματισμένη. Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της.Όταν έχεις ένα παιδί ορφανό ουσιαστικά είσαι περισσότερο δυστυχισμένος. Η Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε μπορεί να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Με καθαρά νομικά κριτήρια έχω αισιοδοξία»,τόνισε χαρακτηριστικά στα ΜΜΕ,ο κος Δημητρακόπουλος,από το αποτέλεσμα της επικοινωνίας του με την Εύα Καϊλή.

Από την άλλη ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι,φαίνεται να ξετυλίγει σιγά-σιγά το κουβάρι του σκανδάλου,αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερα στοιχεία της υπόθεσης-στους ανακριτές-προκειμένου αν λάβει “ευνοϊκότερη” μεταχείριση από τις Βελγικές Αρχές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο